Privacybeleid

Bram van der Sluijs Projectmanagement en Advies verzamelt persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leest u alles over de manier waarop we dat doen en hoe we omgegaan met uw gegevens. We leggen uit waar de gegevens zijn opgeslagen en beschrijven hoe en waarom dat gebeurt. Ook lichten we uw rechten toe met betrekking tot de persoonsgegevens en hoe u daarvan gebruik kunt maken.

Wie zijn wij?

Bram van der Sluijs Projectmanagement en Advies is een bureau gespecialiseerd in het begeleiden van complexe organisatieontwikkelingsprojecten. Zie voor een uitgebreide beschrijving de homepage.

Welke persoonsgegevens verwerken we en wie ontvangt ze?

Wij ontvangen uw persoonsgegevens als u contact met ons zoekt via het contactformulier op de website. Om u na een contactverzoek te kunnen bereiken hebben we een naam, emailadres en het daadwerkelijke contactbericht nodig. Deze velden zijn dan ook verplicht in het contactformulier.

Alleen Bram van der Sluijs Projectmanagement en Advies en de partijen die gegevens voor ons verwerken (Hostnet B.V. als aanbieder van de webserver en Microsoft als aanbieder van Office 365) ontvangen de persoonsgegevens uit het contactformulier. De gegevens worden niet zonder uw expliciete toestemming met andere partijen gedeeld.

Hoe beveiligen we de gegevens?

Het versturen van de persoonsgegevens via het contactformulier loopt via een beveiligde verbinding met onze webserver bij Hostnet B.V. (versleutelde TLS-verbinding met Let’s Encrypt SSL-certificaat). Dit betekent dat de verbinding met onze website privé is en in principe niet kan worden afgeluisterd. Je herkent de beveiligde verbinding aan het slotje voor de URL. Na het versturen van de persoonsgegevens naar de webserver, worden deze doorgezet naar onze beveiligde Office 365-omgeving bij Microsoft.

De apparaten waarop uw gegevens worden bekeken, zijn zelf ook elk vergrendeld met een wachtwoord en/of biometrische toegangsbeveiliging. Het aantal apparaten dat toegang heeft tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Hoe lang en op welke manier bewaren we de gegevens?

De contactgegevens die u met ons deelt via het contactformulier op de website worden niet langer dan twee jaar bewaard, uitgezonderd de situaties waarin na het contact via de website een klantrelatie ontstaat. Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. De gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Bram van der Sluijs Projectmanagement en Advies of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn minimaal beveiligd met een sterk wachtwoord.

Welke rechten heeft u?

U heeft de volgende rechten m.b.t. de persoonsgegevens die we van u ontvangen:

Ten slotte

Bram van der Sluijs Projectmanagement en Advies behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist, dan wel wanneer Bram van der Sluijs Projectmanagement en Advies dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Bram van der Sluijs Projectmanagement en Advies te beschermen. Daarbij trachten we altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heeft u na het lezen van deze privacyverklaring nog vragen? Neem dan gerust contact op via info@bramvandersluijs.nl.